Pages

dinsdag 21 december 2010

The Body Shop Opent webshop + review kerstlijn

 

Een favorieten beautywinkel van mij heeft zijn deuren op het worldwideweb geopend! The Body shop heeft namelijk een Nederlandse webshop geopend. Hartstikke leuk dat TBS nu ook uitbreid op het internet. Heel veel meiden en dames hebben geen body shop in de buurt, maar de meeste hebben wel een laptop of pc. Dus dan kan jij alsnog genieten van the body shop producten! Vandaag review ik de Limited Edition Kerst lijn en de LE Jolly Orange lijn die ook verkrijgbaar is op de webshop.



Image and video hosting by TinyPic 

De kerstlijn bestaat uit 2 geuren: Spiced Vanilla & Cranberry Joy. Cranberry Joy is wat frisser, en spiced vanilla wat warmer en zoeter.



De bodybutters zijn zoals altijd erg fijn en perfect geschikt voor de koude winterdagen. Het is een dikke 'boter' die je huid hydrateerd en verzorgd.

Ik heb ook nog de glitter lotion uit de Cranberry Joy lijn. Deze lotion geeft een prachtige glitterende glans aan je lichaam en is dus geschikt voor kerstdiners of feestjes.


Image and video hosting by TinyPic 

De jolly orange lijn bevat sinaasappel en is een erge frisse lijn. De lipbalm ruikt heel fris naar sinaasappel en vat ook kleine glitters. De bodybutter ruikt iets meer naar nivea of dove dan naar sinaasappel, wat ik persoonlijk wel fijn vind want ik hou niet zo erg van sinaasappel.

Tevens is er alleen vandaag 21 december een actie dat als je even langs de body shop winkel gaat dat je een Jolly Orange Lipbalm krijgt GRATIS! Geen aankoopverplichting. Dus als je tijd hebt wip even TBS winkel in voor een gratis lipbalm

De bodybutters kosten 17 euro per stuk, de glitter bodylotion 12 euro en de lipbalm kost 7 euro. Alle producten zij verkrijgbaar op de webshop www.thebodyshop.nl 
De producten van de Cranberry Joy en de Spiced Vanilla lijn zijn ook gewoon in de winkel verkrijgbaar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...