woensdag 1 december 2010

The Brand: Whooga BootsIedereen kent Uggs wel. Die laarzen met wol van binnen en lijken een klein beetje op sloffen. Ze zijn al jaren een trend en zullen daarbij ook nooit uit het modebeeld vallen. Het zijn dan wel niet 1 van de best-looking-shoes, maar ze zijn wel winter-proof!
Nu zijn er al heel wat bedrijven die nep-uggs produceren die gewoon van slechte kwaliteit zijn. Laatst kwam ik terecht op de site Whooga. Een bedrijf Ugg Boots verkoopt......
Whooga is een Australisch bedrijf dat al ongeveer 6 jaar bestaat. Whooga verkoopt een betaalbare versie van UGGS. De prijzen liggen zo ongeveer tussen de 83-97 euro en zijn daarbij inderdaad stukken goedkoper. Maar twijfel je dan niet aan de kwaliteit van deze laarzen?

Elke laars is gemaakt van leer en de binnenkant bestaat zoals uggs uit bont. De laarzen geven warmte en comfor aan je voeten.
De zol is iets dunner dan de normale UGG maar verder wel dik en zal dus ook goede steun geven aan je voet zonder dat je naast je schoenen gaat lopen.

De verzendkosten van Whooga zijn 10 pond voor 1 paar, als je meerdere paren koopt worden de verzendkosten hoger. De laarzen worden rechstreeks verzonden uit China waar de fabriek is.

Voor nog meer informatie check zeker de site van Whooga. De informatie die er staat is compleet eerlijk en er is geen informatie achter gehouden. Ook zeker even deze prachtige boots bekijken, ik heb in ieder geval mijn paar al besteld en zal hier ook een stukje over schrijven.

Wat vind jij van deze Whooga Boots, en over het algemeen van uggs?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...