dinsdag 28 december 2010

December Project: Review Bourjois Christmas Surprise

Image and video hosting by TinyPic 


Eigenlijk een beetje laat, want deze Bourjois kerstcollectie was eigenlijk bedoeld voor kerst. Met deze producten kan je natuurlijk ook gewoon een prachtige ouderejaars of nieuwjaars look mee maken. De 'Christmas Surprise' collectie bevat prachtige kleuren waarmee je knallend het nieuwe jaar in kunt gaan.

Image and video hosting by TinyPic

Deze collectie bevat een prachtig Smokey Eyes trio. Met dit trio kan je een perfecte look creëren, want er staan instructies op de achterkant van het doosje.


De kleur is Gold Smoking, een prachtige mengeling van kleuren met een gouden ondertoon die deze kerst/winter helemaal hot zijn. 
Met flits

 De oogschaduw zijn goed gepigmenteerd en passen goed bij elkaar. Je kan met dit palettje een hele out-going smokey eye maken, maar ook een draagbare koperen look. Binnenkort een look met dit palette!

Image and video hosting by TinyPic


 

De gloss die in deze collectie zit heet: Effet 3D Max Brun étincelant, en is een gloss met een mooie glans en een mooie nude roze kleurtje die perfect past bij heftige ooglooks.De lipgloss is vrij plakkerig, maar niet zo plakkerig dat het je gaat irriteren. De glitters voel je niet, maar zijn wel aanwezig op je lippen. Het grappige aan deze gloss is ook de applicator. Dit is namelijk een plastic schijfje(?), maar het brengt wel fijn aan.Als laatste de nagellak in de kleur Voiline Chic, een prachtig diep paarse kleur. De lakjes van Bourjois smeren erg fijn en zijn helemaal niet dik. Bourjois belooft dat de lak 7 dagen blijft zitten, maar dat komt deze nagellak niet na. Ik vind het een top kleurtje en past helemaal in het plaatje van deze look.

Al met al een leuke en betaalbare collectie. Bourjois is een leuk alternatief merk, en maakt ook unieke en goede-kwaliteit producten.
Hier alle producten en prijzen in een lijstje:

* Trio Smoky Eyes Gold Smoking: € 11,90
* Liner feutre Ultra Black: € 10,90
* Mascara Volume Clubbing Ultra Black : € 13,50
* Sweet Kiss Praline distingué : € 12,50
* Effet 3D Max Brun étincelant : € 10,90
* So Laque Ultra Shine Violine chic : € 8,50
* So Laque Ultra Shine Cerise noire : € 8,50
* Touche illuminatrice rose universel : € 10,90
* Spray pailleté or : € 10,30

Alle producten zijn te koop bij de Drogisterij.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...