maandag 27 december 2010

December Project EOTD: Rockin' New YearNieuwjaarsnacht, oudejaarsnacht, oudjaar, nieuwjaar hoe je het ook noemt de nacht op 31 december en 1 januari is altijd een groot feest! Oliebollen, appelflappen, gezelligheid, champagne en natuurlijk prachtig vuurwerk. Je wilt er dan natuurlijk op je best uitzien en daarom heb ik deze glittery look gemaakt!

 

Producten die ik heb gebruikt:
- Too Faced Shadow Insurance
- MAC BlackTrack Fluidline (gelliner)
- The Body Shop Stardust in Gold
- The Body Shop oogschaduw in MoonStone
- The Body Shop glitterliner in Silver
- Urban Decay Eyepencil Zero
- Maybelline Falsies Black Drama Mascara

Ik heb als basiskleur mijn Fluidline van MAC aangebracht over het hele ooglid. Daarna heb ik met Fix + van Mac (review) mijn kwast nat gemaakt en de stardust glitters van The Body Shop aangebracht over het hele ooglid.
Daarna heb ik de donkere kleur van het moonstone duo aangebracht in de crease. En de lichte kleur als highlighter aangebracht. Om die 2 kleuren te blenden heb ik Backstage van Rimmel gebruikt. Op mijn waterlijn een beetje zwart oogpotlood, en onder mijn wimpers een zilveren glitter eyeliner, mascara and you're ready to go!

Nog een tip!: als je glitter oogschaduw van je wangen wilt halen of van je ooglid, maar je wilt niet dat de oogschaduw overal zit. Neem dan plakband, plak dit voorzichtig op je wang of ooglid en trek het er zachtjes af. Binnen no-time is alle glitter verwijderd zonder enige moeilijk heden!

Wat vinden jullie van de look?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...