zaterdag 4 december 2010

Review: Make Up Store Lip PotsEen hele tijd geleden schreef ik wat over het merk Make Up Store en de historie achter dit fascinerende merk. N.a.v. dit leuke artikel werd ik benaderd om een aantal product reviews te schrijven. Er zullen dus de komende weken reviews komen van Make Up Store producten. Vandaag beginnen we met de lippots!


Deze leuke Lip Gloss pots hebben een lijn van 23 kleuren die allemaal stuk voor stuk verschillen van kleur, substantie en finish. De producten komen in handige potjes met een dekseltje die je er tevens ook af kunt halen en zo handig kunt meenemen in je visagie kit.Ik heb 3 kleuren van de eerste foto v.l.n.r: Fab, Best en Lux.
In deze lipgloss pots zitten  onder andere de ingrediĆ«nten Vitamine E (Tocopheryl Acetate) en Castor Oil. Deze 2 ingrediĆ«nten verzachten je lippen en beschermen je lippen tegen invloeden van buiten af.Swatches van Links naar Rechts Lux Best en Fab. Zoals je ziet is Lux een vrij glossie gloss (logisch?) en de andere twee zijn wat dikker meer balm-achtig van substantie. Ik vind Best echt het mooist, die gouden shimmer is zo apart een beetje a la NARS Orgasm. Heel mooi dus!

Lux


Best


Fab

Ik vind alle kleuren erg mooi, maar vind Lux echt iets te glossy. De andere twee staan erg mooi en natuurlijke, maar blijven wel minder lang zitten. Je moet wel uitkijken met de verpakking. Als je de deksel eraf trekt dan kan ie snel afbreken. Dus voorzichtig open en dicht doen en vooral als je het dekseltje er helemaal af wilt halen, anders kan er ook dit gebeuren met je lipgloss. (check ook even die pretty glitter in Lux!)


Deze leuke pots kosten 14 euro bij Make Up Store. Make Up Store is alleen in Amsterdam verkrijgbaar in de store aan de heilige weg (pal naast de MAC Pro Store)
Welke kleur vind jij het mooist?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...