maandag 21 februari 2011

DIY: Green tea face mist

Image and video hosting by TinyPic 

Groene thee is niet alleen (voor sommige) een lekker drankje, maar ook enorm goed voor de huid! In groene thee zitten veel antioxidanten die er voor zorgen dat je huid geen schade kan oplopen. Groene thee is een zuiverend drankje, maar ook een zuiverend gezichtstreatment.
Vandaag een DIY voor een groene thee face mist.
Wat heb je nodig?
- Een spuitflesje
- Gedemineraliseerd water (50 ct bij het Kruidvat)
- Groene Thee zonder enkele toevoegingen van andere geuren en smaakjes. Je kan dit o.a. krijgen bij de Chinese supermarkten.

Neem de hoeveelheid demineraliseerd water wat in een spuitflesje kan, en doe dit in een kommetje of glas. Neem een zakje groene thee en laat dit 5 minuten intrekken in het water. Hierna giet je de groene thee in het spuiflesje, en voila je hebt je face mist!

Je kan deze mist 2x daags gebruiken, zowel 's ochtends als 's avonds op een gereinigde huid. Groene thee drinken helpt ook om je huid er stralend en fris eruit te laten zien, maar als je dat niet lekker vindt dan kan je ook deze mist gebruiken. Als je last heb van bijvoorbeeld acne kan het zo zijn dat dit zal verminderen, net zoals een schrale, droge huid.
Omdat er caffeine in de groene thee zit krijgt je huid een boost en verdwijnt de dofheid van de winter.


Deze cheap-ass toner/mist is echt eens leuk om te proberen!
Vind jij groene thee lekker?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...