dinsdag 22 februari 2011

Make Up Store 'Pixel' Review deel 1, oogschaduw & eyedusts.

Image and video hosting by TinyPic 

Vandaag deel 1 van de reviews van de makeupstore Pixel springlook! In het vorige artikel zette ik even alle producten op een rijtje, zodat jullie al een leuke scoop hadden.
Er zijn twee oogschaduws en twee eyedusts in deze collectie..
Het zijn kleuren die de collectie helemaal tegemoetkomen, fel en zomers. De Microshadows (vaste oogschaduws) zijn oogschaduws in een hele grote verpakken en een zachte vast substantie. De oogschaduws van makeupstore hebben verschillende finishes, van matte tot goud en van blauwe glitter tot zilveren glitter.
De oogschaduws bevatten in totaal 3,5 gram, wat in tegen stelling tot MAC meer dan het dubbele is!

Image and video hosting by TinyPic


Beautiful Morning


Fade
Het zijn echt prachtige oogschaduws! Beautiful Morning is een mooie warme oranje kleur, met een subtiele gouden glitter. En fade is een grijs/blauwe kleur met een turquoise glans. De oogschaduws voelen zacht aan, en geven goed pigment af.De Eyedusts zijn losse oogschaduw poeders in een doosje waar 1,2 gram in komt. Dit is een goede inhoud, aangezien je van zo'n pigment maar heel weinig nodig hebt.

Hectic & Dreamlike
De verpakking vind ik wel akelig. Je moet om de poeder open te maken een soort dekseltje omhoog trekken. Dit gaat zo lastig! En als je dan het doosje eindelijk open hebt dan zit de poeder over-al! Dat is wel een tegenvaller.De kleuren zijn echt WAUW! Vooral hectic is een hele mooie kleur, lime groen met gouden glitters! Dreamlike is meer een dagelijkse kleur, donkergroen met ook weer gouden glitters.

Morgen kunnen jullie al een look verwachten met een microshadow!
Ik ben echt heel erg enthousiast over het merk Make Up Store en deze collectie! De aandacht wordt zo naar de ogen getrokken met prachtige kleuren en producten. Even nog alle prijzen op een rijtje
Microshadow 3,5 gram  €16
Eyedusts 1,2 gram €14,50

Makeupstore is alleen verkrijgbaar bij de store aan de Heiligeweg Amsterdam.


Deze producten heb ik gekregen ter review van een bedrijf/bureau. Dit beïnvloedt niet mijn mening over de producten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...