zaterdag 19 maart 2011

Review: LookX Spring 2011

Image and video hosting by TinyPic 

De zomer en lente collecties vliegen je om de oren! Alle trends komen voorbij en elk merk probeert zo origineel mogelijk te zijn. LookX verrast mij dan toch weer met deze prachtige producten die  geinspireerd zijn op de gipsy & beach trend. De collectie bevat zomerse kleuren waarin zachte pasteltinten voorkomen maar ook knallende kleuren. Lees verder voor foto's, swatches en mijn mening!

Image and video hosting by TinyPic 

De lipstick die in deze zomerse collectie zit komt helemaal overeen met de trends van deze zomer. Felle lippen en zachte ogen komen heel vaak voorbij op de catwalk. De kleur die ik heb is Lilafun, dit is een midden lila/paars kleur.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic 

De lipstick smeert heel fijn en er komt genoeg kleur vanaf voor een felle lip! Het is zeker weer eens wat anders dan alle nudes die ook deze zomer voorbij zullen komen. Aparte lipstick die helemaal thuis hoort in deze collectie. De LookX lipstick in de kleur Lilafun kost EUR 15,50.

Image and video hosting by TinyPic 

Er komen weer prachtige refills terug in deze collectie. In de vorige review over LookX kwamen er prachtige oogschaduws langs met een uniek printje. Deze keer hebben ze deze trend aangehouden en weer verwerkt. Dit keer een vlekkerig stippen printje. De oogschaduws en blushers kosten 7,55 EUR per stuk en kan je deze makkelijk bewaren in het LookX opbergsysteem of in bijvoorbeeld een Z palette (review).


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

Van links naar rechts: Pastelparty (67). Forestshine (66) blush: 01
De oogschaduws voelen heerlijk zacht aan en dus ook makkelijk blendbaar. Door de witte en blauwe deeltjes in Pastelparty krijg je een zacht lila/blauw kleurtje. En door de gouden deeltjes in ForestShine krijg je een groene oogschaduw met gouden glans. Uniek en gepigmenteerd. De blush komt in een mooie peachy kleur die je wangetjes een gezonde kleur geeft!
De LookX producten zijn verkrijgbaar via www.lookx.com Deze collectie bevat ook nog meerder producten zoals nagellak en lipgloss. Check zeker even de hele collectie op de website!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...