maandag 7 maart 2011

UNE Fund Raising LipbalmImage and video hosting by TinyPic 

Er zijn sinds een tijdje al heel wat cosmetica merken die zich bezig houden met het steunen van het goede doel. De meerderheid van jullie zal vast wel het MAC Aids Fund kennen en daarbij de Viva Glam lipsticks.
Het natuurlijke merk UNE, onderdeel van bourjois, komt nu ook uit met een fund raising lipbalm.

Image and video hosting by TinyPic 
UNE steunt het goede doel PLAN international campagne Because I'm a Girl.  Dit goede doel steunt specifiek de vrouwen met kinderen en weinig geld. UNE helpt hierbij en heeft een nieuwe lipbalm uitgevonden.

De lipbalm bevat bijenwas, organisch jojoba olie, organisch shea butter en is preservatief free. De lipbalm is 100% natural en 20% van de ingredi├źnten is biologisch.De lipbalsem is ook hypoallergeen en dermatologisch getest, dus geschikt voor iedereen!
De lipbalsem komt in een mooie harde verpakking. De stick geeft een hydraterend gevoel aan de lippen zonder een geurtje of kleurtje af te geven. Het is gewoon een goede lipbalsem is een wat luxere huls.

Het mooie aan deze campagne is dat 1 euro van elke lipbalsem die er wordt verkocht naar Because I am a girl gaat! De lipbalsem kost 9,90 euro en daarvan gaat dus die ene euro af waarmee je een vrouw in nood kunt helpen.

Ik vind het een geweldig initiatief en het is voor ons, dames die van make-up houden, een goede manier om een goed doel te steunen. Check de verkooppunten op de site van UNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...