zaterdag 7 mei 2011

Enquete Aziatische Beauty producten.

Image and video hosting by TinyPic 

Wij Nederlandse beautyliefhebbers krijgen steeds meer interesse in de Aziatische cosmetica branche. Denk bijvoorbeeld aan de maskertjes met lekkere geurtjes en goede werking, BB cream, Shue Uemura. Allemaal producten en merken waar steeds meer vraag naar is op blogs en forums. 

Een aantal weken geleden werd ik gecontacteerd of ik een stukje zou willen schrijven over een enquête die betrekking had tot Aziatische beautymerken. Een enquête invullen kost ongeveer 10 minuten, en je maakt meteen kans op leuke prijzen:

Als respondent maakt u kans op 1 van de 10 uitgebreide sample pakketten van de huidverzorgingsmerken L'Occitane en Korres.
Alle deelnemers ontvangen een kortingscode van 10% voor parfum en cosmetica bij www.Cozymundo.com (bovenop de standaard korting van 10-75%).
*LET OP!* Vul daarvoor uw e-mail adres in op de volgende pagina. Alleen volledig ingevulde enquêtes komen in aanmerking voor een prijs. De winnaars ontvangen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
De volgende enquête bestaat uit 15 vragen die snel in te vullen zijn door vooraf ingestelde antwoordmogelijkheden.

Samples doen het altijd goed, zo kan je ook weer toffe merken leren kennen.Voor de dames onder ons die geinteresseerd zijn in de Aziatische merken vul dan eventjes de enquête in. Klik hier om naar de enquête te gaan. 
Alvast bedankt voor je hulp en wie weet zien we binnenkort wel een Aziatische webshop? Who knows ;D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...