zondag 29 mei 2011

Review: OPI Serena Williams Glam Slam

Photobucket 

Een vrouw met ballen! We hebben het dan over de pro-tennisster Serena Williams. OPI en Serena zijn een samenwerking aangegaan en hebben twee prachtige limited edition setjes uitgebracht. Glitter en glamour kleurtjes, zodat ook de sporter girly over het veld kan hoppen. Ik heb het setje Rally Pretty Pink (duo pack), hierin zit de kleur Rally pretty pink en red shatter!


Photobucket


Photobucket 

 

Photobucket 

Rally pretty pink wordt beschreven als een zonsondergang kleurtje, en dat is ie zeker! De paarse, warme, gouden gloed geeft echt een zomerse sky-line gevoel!


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket 

Rally pretty pink dekt echt perfect na twee laagjes, en als je de nagellak op hebt blijf je echt maar staren. In het ene licht heeft de kleur een roze gloed, dan weer paars en dan weer goud. Zo bijzonder en uniek! De Red Shatter geeft echt een gave extra boost aan de nagellak, al vind ik het dan jammer dat je de prachtige duo chrome glittery kleur er bijna niet meer onder ziet.
Dit vind ik zeker het mooiste setje van de twee en kan 'm zeker aanraden! OPI kwaliteit is echt best-of-the-best en je krijgt ook nog eens prachtige kleurtjes. Een setje kost 19,95 euro waar je zeker een goede deal hebt want normaal gesproken betaal je 13,95 euro per flesje. 
OPI wordt o.a. verkocht bij Sephora & MOOI parfumerie.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...