dinsdag 7 juni 2011

Review: MAC Big Bounce Eyeshadow Good Fortune

Photobucket 

Afgelopen zaterdag (4 juni) is MAC weer met een nieuwe collectie uitgekomen genaamd; Flighty. Deze collectie bevat 4 kleuren mascara's en maar liefst zestien Big Bounce Eyeshadows. De big bounce eyeshadows zijn vloeibare oogschaduws die een zachte look kunnen maken of zich kunnen ontpoppen tot een kleursensatie. Lees verder voor foto's en info!
Photobucket 

De oogschaduw komt in een glazen potje wat ik echt een voordeel vind. Dit voelt veel luxer aan dan de plastic doosjes die MAC voor zijn oogschaduws gebruikt. De big bounce oogschaduws hebben dezelfde verpakking als de concealers en paintpots van MAC. Er komt 5 gram in een potje, wat vrij weinig is. Maar houd wel in gedachte dat je bijna niks nodig hebt voor een mooi effect.

Photobucket 

Zoals je ziet op de foto is de oogschaduw echt vloeibaar/gel-achtig. Helemaal geen crème of mousse substantie.
Good fortune is een neutrale roze kleur met hele mooie roze en zilveren shimmers. Perfect voor een highlight op het wenkbrauwbot of over het hele ooglid.

Photobucket


Photobucket 

Je kan deze oogschaduw op twee verschillende manieren aanbrengen. Je kan de oogschaduw deppend aanbrengen of vegend. Als je het deppend aanbrengt krijg je het effect zoals op foto 1, een hele intense kleur. Je moet er wel rekening meehouden dat de oogschaduw even moet drogen voordat je een nieuw laagje aan kunt brengen. De tweede manier is vegend, hiermee creëer je een shimmery waas op je oog. Dit is vooral handig als highlighter.

Het beste is om onder de oogschaduw een oogschaduwbasis aan te brengen zoals die van Urban Decay, Toofaced of Essence. En om de oogschaduw 'af te sluiten' met een poeder oogschaduw in een kleur naar keuze. Zo ben je er zeker van dat de oogschaduw niet in de lijntjes van je ooglid gaat zitten.

De big bounce oogschaduw is zeker een aanrader, echt een tof product! Had nog nooit zoiets eerder gezien, en vind het een heel origineel idee van MAC. Zo zie je maar weer dat MAC echt een exclusief en uniek merk is.
De Big Bounce Eyeshadow kost 18 euro en is verkrijgbaar bij de MAC Pro Store en de verschillende MAC Counters in Nederland.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...