zondag 17 juli 2011

H&M vs. L'Occitane review

Image and video hosting by TinyPic


 Een tijd geleden kocht ik de Fresh Cotton Hand Cream van de H&M. Deze was toen maar een euro, en dacht waarom niet. Mijn all-time favourite handcrème is de L'Occitane Dry Skin Hand Cream, deze creme is gewoon echt geweldig en kan 'm iedereen aanraden. Maar... er hangt wel een prijskaartje aan, en als er ergens een prijskaartje aan hangt zoeken wij bloggers altijd dupes! Dus bij deze, the battle is ON: H&M vs. L'Occitane!


Image and video hosting by TinyPic 

Ten eerste de gelijkenissen, de crèmes komen allebei in een aluminium verpakking wat ik erg fijn vind. Geeft toch weer wat extra's, speciaals dan andere tubes. Tevens is de geur ook redelijk gelijk, de l'occitane geur is iets intenser en ruikt iets warmer. Die van de H&M ruikt gewoon fris, niet echt naar verse was zoals de geur omschreven wordt maar wel fris.

Dan de verschillen, de H&M bevat veel minder product. De H&M tube bevat 60 ML en L'Occitane 150ML, dat is meer dan het dubbele. De verpakking is ook groter, en de verpakking van de L'Occitane handcrème voelt iets steviger en stugger aan. Ook de substantie van de crème is verschillend, de H&M crème is dunner en minder vet.

Image and video hosting by TinyPic 

Links zie je de H&M crème, en rechts l'Occitane. De l'Occitane voelt iets meer als een boter aan, dit komt ook door de shea butter in de crème. 
De H&M is zeker een goede dupe, zeker voor die ene euro die ik ervoor heb betaald. De tube is in gebruik wel wat handiger aangezien die wat kleiner is en dus beter voor in de tas. Maar ik blijf zeker bij de l'occitane crème aangezien die gewoon fantastisch is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...