donderdag 28 juli 2011

Preview: REVLON ColorBurst Lipgloss release medio augustus.

Image and video hosting by TinyPic 

De lipproducten van Revlon vind ik (samen met mijn moeder) al jaren heel fijn. De lipsticks, glossjes alles is gewoon heel fijn. Nu komt Revlon medio augustus met nieuwe lipglossjes uit namelijk de ColourBurst lipgloss.
Colorburst Lipgloss is als een omhelzing voor de lippen en zorgt voor een egale en gewichtloze kleur met prachtig glanseffect in slechts één beweging. Dankzij de Elasticolor technologie worden de rijke kleurpigmenten gelijkmatig over de lippen aangebracht terwijl moisturizers en antioxidanten als zoete amandelolie en vitamine E, de lippen verzorgen en de textuur verbeteren. Microspherische pigmenten en toegevoegde microparels bieden een luxe, levendige kleur en verleidelijke glans.
Het subtiele parfum van Vanille Absolu versterkt het gevoel van passie terwijl de innovatieve applicator de vorm van je lippen perfect volgt voor een egale en eenvoudige applicatie.

Image and video hosting by TinyPic

Er zullen 7 kleuren komen; Sunset Peach, Bordeaux, Crystal Lilac, Gold Dust, Papaya, Peony en Strawberry.
De lipglossjes zullen 10,95 EUR gaan kosten wat een normale prijs is voor een Revlon lipgloss. Ze liggen dus vanaf medio augustus 2011 in de winkels.

Binnenkort een review van een aantal kleurtjes zodat jullie mijn mening kunnen lezen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...