maandag 12 september 2011

Dubbele Review: Mexx Fresh & Avril Lavigne Wild Rose

Image and video hosting by TinyPic 

Vandaag eens wat anders dan normaal, namelijk een dubbele review! De bovenstaande parfums stonden al lang in de wachtrij om te gereviewed worden en review ze vandaag samen met zijn twee!
De Avril Lavigne geur is niet meer zo erg recent, maar nog steeds vrij niet. Jullie kennen vast wel de vorige geur van Avril Lavigne Forbidden Rose. Wild rose is de iets vrouwelijkere versie van forbidden rose, iets zachter en zoeter.
Fresh Woman van MEXX is de nieuwste geur van mexx! Een hele frisse, vrouwelijke geur met basisnoten van cederhout en topnoten van lelie en zijde. Lekker fris dus!

Image and video hosting by TinyPic 

Het luchtje komt in een schattig basic flesje met een ronde vorm. De parfum zelf is lichtblauw en geeft meteen een frisse uitstraling aan het uiterlijk. De geur is vrij licht en fris en blijft ook niet zo lang hangen. Zo'n luchtje vind ik vooral handig voor in mijn tas of om mee te nemen. De prijzen verschillen per grootte en kan dus 16 euro kosten of 35 euro. Lekker betaalbaar! Ook zijn er bodylotions, showergels en deo's te koop met deze geur!

Image and video hosting by TinyPic 

Wild rose van Avril Lavigne is precies het tegenovergestelde van de vorige geur. Wild Rose is zoet en meisjesachtig. De fles alleen al is girly-girly om te zien, met de roze rozen dop en de ring die je er gratis bij krijgt!


Image and video hosting by TinyPic 

Deze geur is ook weer lekker goedkoop, 15 ML EDP kost 15,95 30Ml, 23,45 EUR en 40ML 32,85 EUR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...