dinsdag 18 oktober 2011

Review: L'Occitane Cocoa Flower Body Cream (Limited Edition)

Image and video hosting by TinyPic

Vanaf deze maand is er een prachtige Limited Edition serie te koop bij L'Occitane. L'Occitane werkt al meer dan 20 jaar samen met Afrikaanse vrouwen die de noten van de shea-butter boom vermalen tot karitéboter.
De karité lijn wordt ontzettende goed verkocht, en om deze lijn even in het zonnetje te zetten hebben ze de verpakkingen mooi versierd! De kleurrijke patronen zijn geïnspireerd op de bogolans, dit zijn de traditionele stoffen uit West-Afrika.

Image and video hosting by TinyPic 

Voor deze limited editions haalde L'Occitane hun inspiratie uit drie verschillende bloemen: Hibiscus, Woestijnroos & Cacaobloem. Al deze bloemsoorten zijn verwerkt in de producten, en zoals je kunt zien heb ik de body cream met cocoa flower. 

Image and video hosting by TinyPic 

Het leuke aan dit tinnetje, is dat als je body cream op is je de binnenkant eruit kunt 'wippen' en zo het tinnetje kunt bewaren om bijvoorbeeld sieraden in op te bergen.

Image and video hosting by TinyPic 

Het is, zoals we gewend zijn van de bodybutters van L'Occitane, een heerlijke dikke substantie en echt ideaal voor de droge beentjes voor de winter. Jammer genoeg zit er maar 100ML in, en doordat de body cream zo dik is gaat ie niet zolang mee. Nu ik dit typ is die van mij al bijna op en heb 'm ongeveer een maandje gebruikt! De cocoa flower geur geeft extra warmte aan de boter, de geur is lekker subtiel dus prima te gebruiken voor over dag.
Ik ben weg van de L'Occitane producten, lees hier en hier nog andere reviews van l'occitane. De Cocoa Flower Body Cream kost 20 EURO voor 100ML. Kijk op de site voor de verkooppunten of bestel via www.loccitane.nl, hierbij zullen de verzendkosten 5,90 euro zijn en bij bestellingen hoger dan 65 euro gratis!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...