zaterdag 17 maart 2012

NOTD: KOH Vintage Jeans (Grunchy Touch)

Image and video hosting by TinyPic 


Ten eerste, sorry voor de ruisige foto's! Deze foto's zijn van een maandje geleden en toen was het niet zulk lekker weer als nu, zie grauw grijs en nat een no-go voor foto's dus. Excuses hiervoor!

De blauw/grijze tinten zijn weer terug van weggeweest. Chanel is onlangs ookal met 'jeans' collectie uitgekomen en het iets meer 'budget' merk KOH volgt ze na. De Vintage Jeans collectie is een collectie geinspireerd op 'de dare-devils die durven te spelen met de invloeden van vroeger gecombineerd met de jeans trends van nu!’. Een collectie die bestaat uit zes lakjes, vandaag een Nail Of The Day van Grunchy Touch (my fav!)


Image and video hosting by TinyPic 

Een blauw/grijzige kleur met junky zilveren shimmer en hij droogt nog eens semi-matte op! 

Image and video hosting by TinyPic 

Echt heel jammer van de blurry foto, maar je ziet de kleur alsnog wel goed. De foto's zijn genomen op de derde dag (!) dat de nagellak erop zat zonder topcoat! Ik ben erge fan van KOH, je betaalt iets meer voor de lakjes maar de kwaliteit die je er voor krijgt is onbetaalbaar. 

De KOH Vintage Jeans collectie is te koop bij de luxere drogisterijen en parfumerien en bij verschillende filialen van de Bijenkorf . Per stuk €14,95
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...