vrijdag 2 maart 2012

Review: John Frieda Full Repair

Image and video hosting by TinyPic 

Ik ben grote john frieda fan, de producten zijn vergelijkbaar met salon-producten alleen zijn ze goedkoper. John Frieda is weer met een nieuwe lijn uitgekomen, de full REPAIR lijn. Deze producten zijn geschikt voor haar dat is beschadigd door bijvoorbeeld: haar tangen, haarverf, zon, producten enzovoort. Ik heb deze producten getest, en ik ben zeer tevreden over de lijn!

De shampoo en conditioner ruiken ten eerste heerlijk! De producten voeden echt je haar en laat het glanzen en laten het zacht achter. In deze lijn zit ook een deep infusion:
Image and video hosting by TinyPic 

Dit product is meer vloeibaar dan een serum en voelt dus ook lichter aan. Als jouw haar snel vet wordt maar je toch een serum wilt gebruiken, is dit een perfecte uitkomst! De deep infusion verzorgt je doffe haarpunten en geeft er ook een heleboel glans aan. Vooral als je veel hitte tangen/föhn gebruikt is dit product heel fijn. Het beschermt je haar ook nog eens tegen de hitte! 

In deze lijn zitten nog meer producten o.a. een haarmasker en styling spray. Check de lijn zeker eens in de winkel! Vaak zijn er bij John Frieda acties zoals 25% korting 2=1 of 2+1 gratis, hou dat dus in de gaten.
De shampoo kost 8,99 EUR en de conditioner ook 8,99 EUR en de deep infusion 9,99 EUR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...