Pages

maandag 9 juli 2012

Verzorgen je handen en voeten met LUSH

Image and video hosting by TinyPic

Aaaaaaaah LUSH heeft weer een super leuke kit die perfect is voor de zomer. Er zitten namelijk allemaal producten in om je voeten en handen te verzorgen. Onze poezelige voetjes moeten aan slippers, sandaaltjes en sleehakken gaan geloven. We willen natuurlijk niet met vieze eelt voetjes op het strand van Curaçao lopen, of niet? Ik heb de producten los, en mis alleen het kleine potje van Lemony Flutter.

Het gaat om de Give Me Five kit. Dit is een klein schattig doosje met 5 producten: Lemony Flutter, Putty For Your Hands, Tiny Hands, 13 Soap Unlucky for Dirt,Sugar Scrub. Ideaal dus om eens vaker een uitgebreide manicure of pedicure voor jezelf te organiseren.

Image and video hosting by TinyPic 

Als eerste de Sugar Scrub, deze suiker scrub verwijdert dode huidcellen en maakt je huid weer zijdezacht. Ideaal om je voeten eens te scrubben. Je kan de scrub natuurlijk ook voor de rest van je lichaam gebruiken ;-) Je maakt je huid nat en vervolgens maak je ronddraaiende bewegingen met het bolletje. Zorg er voor dat je de scrub op een droge plek bewaard, hij mag absoluut niet te nat worden anders loopt ie weg. De scrub bevat lavendel, gember en venkel. Deze zorgen ervoor dat je talgproductie in balans blijft, en dat je cellulitis voorkomt!
Image and video hosting by TinyPic 

Het volgende product is dit schattige handje oftewel Tiny Hands. Dit is een serum die er voor zorgt dat je handen en voeten weer zijdezacht aan voelen. Nu denk je, serum? Ja dit is een solid serum, denk maar aan de massage bars van LUSH. Het serum bevat arganolie, aloë Vera en cacao- en sheaboter, allemaal heerlijk verzorgende ingrediënten. De ongelooflijke lekkere frisse geur bestaat uit vanille, kamille en goudsbloem. Hoe werkt het? Je wrijft het handje over de huid en zo laat het serum een olie-achtig laagje achter die snel in de huid trekt. Ook ideaal voor droge knieën, ellebogen en hielen.


Image and video hosting by TinyPic 

Het volgende product is heel apart, maar toch heel fijn. Putty For Your Hands is namelijk een soort creamy handzeepje waarmee je je handen kan reinigen. Eigenlijk net zoals je je gezicht reinigt is dit dus voor je handen. Ook kan je dit natuurlijk voor je voeten gebruiken, dat vind ik wat fijner aangezien ik gewoon handzeep gebruik voor mijn handen. Er zit o.a haver in, marshmallow, sheaboter,lavendel,tea tree en kamille. 
Hoe werkt het? Je kan het hele blok nemen of je neemt een klein stukje van het blokje. Dit wrijf je in je handen terwijl je handen nat worden door de kraan. En voila hands are clean!

Image and video hosting by TinyPic 


En als laatste deze handzeep genaamd 13 Soap (Unlucky for dirt) een very very ordinairy handzeep die wel krachtige ingrediënten bevat. De zeep bevat roos en honing die zorgen dat je handen fris ruiken, maar ook zijdezacht aanvoelen. Ook bevat de zeep Manuka Honing, dit bevat een antibacterieel ingrediënt wat natuurlijk niet mag ontbreken bij zeep. Ook bevat deze zeep oregano-olie. Oregano (olie) bevat twee bestanddelen, carvacrol en thymol, waarvan bewezen is dat ze effectief werken tegen ziekteverwekkende bacteriën. Heel handig en misschien loop je dan minder vaak met een snotneus rond?

De Give me Five kit kost 23,95 EURO. Hartstikke leuk als verjaardagscadeau voor een vriend of vriendin. Of handig als je zelf wat producten van LUSH wilt uitproberen. Check de winkel of de website voor meer informatie.

Wat is jouw favoriete LUSH product? Laat het mij weten bij de comments!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...