maandag 6 augustus 2012

Preview: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara

Image and video hosting by TinyPic

Ik heb al eens een review geschreven over de High Impact Curling mascara, een hele fijne mascara die je er met warm water af kunt wassen. Definetly one of my fav's die ik ooit heb getest. Nu komt Clinique met een nieuwe variant van de High Impact lijn namelijk de Extreme Volume!
Image and video hosting by TinyPic 

Uw wimpers bereiken nieuwe uitersten…IN EEN “OOG”OMDRAAI! Clinique introduceert haar NIEUWE High Impact Extreme VOLUME Mascara, die onmiddellijk zorgt voor een intense glam look met maximaal volume. Geen mindere momenten meer op het midden van de dag: uw wimpers blijven langer vol en intens.


Deze mascara voor extreem volume omhult de wimpers volledig. Dankzij het NIEUWE extra grote voorgevormde borsteltje met meervoudige werking worden de wimpers sneller en zonder enige moeite opgevuld. De mascara wordt op het begin van de wimperlijn aangebracht en verspreidt zich met iedere strijkbeweging eenvoudig over de hele wimper, met als resultaat duidelijk gescheiden, verlengde en gekrulde wimpers.


OPTIMAAL EFFECT 

De mascara bevat een basis van polymeren die de wimpers prepareren voor een intense, brede look. Deze mix van polymeren werkt als een primer: er ontstaat onmiddellijk een film op de wimpers, waardoor deze direct meer volume krijgen. Meerdere lagen mascara aanbrengen is voortaan niet meer nodig.

Samen met het ingenieus vormgegeven borsteltje staat de succesformule garant voor intense, extreem volumineuze en maximaal verlengde wimpers.


Ik ben erg benieuwd! Een fan van Clinique zoals ik staat te trappelen om de mascara te gebruiken en ben erg benieuwd of die ook echt het effect geeft wat ons wordt vertelt. De mascara zal € 25,20 gaan kosten en is vanaf eind augustus 2012 te koop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...