maandag 20 augustus 2012

SOS School Rescue kit

Image and video hosting by TinyPic

Sommige mensen moeten vandaag alweer naar school, andere volgende week. Back to normal! Schoolboeken moeten worden gekaft, lockers worden ingericht en weer in het ritme van half 7 op staan komen. Een handige S.O.S kit die niet mag ontbreken in je tas is ook een musthave. Laat ik je nou tips geven voor dingen die echt niet mogen ontbreken.

 
Desinfecterende Handgel

Is het redmiddel wat betreft verkoudheden en bacterien. Gebruik het tussen je lessen door, na colleges voordat je de trein ingaat of wanneer de kraan te vies is om beet te pakken. Neem er eentje met een lekker geurtje zoals die van The Body Shop, mijn favoriet is Mango!

Paracetamol

Het ergste wat je kan overkomen; knallende koppijn en je moet nog 1 uur. Handig als je een stripje in je tas hebt zitten en dat je op elk moment van de dag het in kan nemen. Ook als anderen last hebben ben jij hun redder in nood ;-)

Staaltjes van parfum

Even snel opfrissen? Neem dan je favo luchtje mee in je Travalo (klik voor review) of een testertje van het luchtje. Lekker en fris als je toch in die stinklokalen zit.

Mini deo

Over opfrissen gesproken, een mini deo is ook altijd handig! Tegenwoordig hebben ze ook deodorant doekjes die nog handiger zijn. Je snel even in de wc opfrissen of na je gymles!

Mondspray

Altijd je kauwgom uit doen voor de les? Verschrikkelijk! Neem dan voortaan een flesje mondspray mee. Ik vind die van Sephora erg fijn. Deze is klein en compact en smaakt nog eens fris en lekker zonder dat ie scherp is.

Private stuffeness

Het vreselijkste wat je kan overkomen; plotseling je maandelijkse periode krijgen. Zorg dus dat je altijd genoeg op voorraad hebt in je tas zodat je altijd paraat kan staan voor jezelf en vriendinnen.


Een kleine greep uit een SOS kit! Wat neem jij zoal mee als je naar college gaat of tijdens je lessen? Hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips. Ik wens diegene die al naar school moeten veel plezier (of niet..) en diegene die nog eventjes mogen genieten (like me!), enjoy your time!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...