dinsdag 2 oktober 2012

Favourite serie: Revenge

Image and video hosting by TinyPic

Na een jaar lang het op het internet hebben gekeken, en met smart elke week heb zitten wachten op een nieuwe aflevering komt mijn favoriete show (misschien wel allertijden) naar Nederland! Revenge is met stipt op 1 the most mindfucking serie die ik ooit heb gevolgd. En ja, als deze serie Pretty Little Liars overtreft moet die wel heeeeeel goed zijn! Deze serie is zo goed in elkaar gezet en ja, afgelopen zondag is de eerste aflevering van seizoen 2 alweer in de lucht gegaan in de US. Hier in Nederland begint Revenge vanaf 9 oktober met het uitzenden van seizoen 1, en zo kan jij dus ook vanaf minuut een genieten van deze show.

Voor de mensen die nu toch wel benieuwd en nieuwschierig zijn zal ik even kort 'de rode draad' van de serie uitleggen. Het fijne aan de serie is, is dat het verhaal in aflevering 1 al puntje bepaald wordt uitgelegd en je dus niet na 5 afleveringen denkt: 'Ooooh ik snap het!'.

De serie speelt zich af in het exclusieve kustoord 'The Hamptons'. Hier draait het om status, rijkdom en om the looks. En mensen gaan hier letterlijk over lijken. Als klein meisje kwam Emily Thorn (gespeeld door Emily Vancamp) hier met haar vader wonen. Haar leven werd hier door haar buren verwoest, wanneer haar vader wordt opgepakt voor een terroristische aanval die hij niet heeft gepleegd. Haar vader is op mysterieuze wijzen overleden in het ziekenhuis en heeft een doos vol waardevolle spullen achtergelaten voor Emily. Wanneer Emily op haar achttiende erachter komt, heeft ze nog maar 1 doel: Wraak. Zij keert terug naar haar ouderlijk huis en hier spelen dus alle geheimzinnige afleveringen zich af.

Ik raad jullie zeker aan om deze serie te gaan volgen. Het is zeker niet zo kinderlijk gespeeld als Pretty Little Liars en is meer op een grown-up level gefilmd wat erg fijn kijkt. Vanaf 9 oktober om 20:30 dus op TV. En voor diegene die al bij seizoen twee zijn, je kan het hier kijken
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...