zondag 14 oktober 2012

Review: The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser

Image and video hosting by TinyPic

Nieuwe producten die mijn huid zouden moeten verbeteren spreken mij altijd heel erg aan! Nieuwe cremetjes en smeerseltjes die beweren dat ze HET wondermiddel voor problemen zijn. Gotta love to be a beautyblogger. Heerlijk alles testen, vergelijken en vooral gebruiken want daar gaat het om! Sommige producten test ik echt maanden voordat ik er een goed en evenredig oordeel over kan geven. Dit product heb ik nu ongeveer 1,5 tot 2 maanden getest en kan vertellen dat het echt een super fijn product is! The Body Shop kwam een maand geleden met een nieuwe product in hun Tea Tree lijn namelijk de Pore Miniser, lees verder voor mijn mening...

Image and video hosting by TinyPic

Dit serum zorgt ervoor dat je poriën minder zichtbaar zijn en eventueel verdwijnen. Het verdwijnen is nogal onlogisch, maar de poriën er minder opvallend uit laten zien klinkt als muziek in mijn oren. Vooral rond mijn neus, kin en wangen heb ik last van grove poriën en dit product zou dus ideaal zijn. Ik heb heel lang gewacht met testen, omdat ik het verleden geen goede ervaring heb gehad met tea tree (zie bergenlandschap ;P) en toch wel een beetje bang was. Na lang twijfelen heb ik het product toch een maand gebruikt en ben tot nu toe zeer positief.

Het is dus een serum-achtige substantie en glijdt heel makkelijk over de huid. Het goedje geeft geen verstikkend gevoel en ik heb echt het gevoel alsof mijn huidvaatjes 'open springen' ofzo. In ieder geval heel fris! Dit komt vooral door de heerlijke iets wat sterke tea tree geur. Ik ben er fan van, maar je moet er wel van houden. De geur trekt na het insmeren wel weg, maar in het begin is het nogwel heftig.

Je kan dit product op heel veel verschillende manieren gebruiken: onder je make-up, voor het slapen gaan, 's ochtends en ook onder je nacht/dag verzorging. Dat laatste vind ik erg fijn, het geeft toch een extra boost aan je verzorging en ik ervaar het als iets luxes. Net alsof je een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste krijgt :-) Ik breng het serum onder mijn nachtcrème aan en dit geeft precies de goede verzorging. Het is totaal niet vettig, en mijn huid voelt 's ochtends glad en verzorgd aan!

Image and video hosting by TinyPic

 Verminderd het de poriën nou? Mwah... nee. Wanneer het product net is aangebracht zie je wel even verschil, maar dit verdwijnt al snel wanneer het serum volledig is ingetrokken. Geen probleem, want mijn huid heeft geen allergische reactie gekregen of iets dergelijks. Het werkt echter heel fijn!

Het is dus eigenlijk meer een 'luxe' product voor bij de rest van je huidverzorging. Geen musthave, maar handig en fijn voor erbij! De Pore Minimiser kost 10,00 EURO voor 30ML. Dit is goed betaalbaar aangezien meeste serums/primers al rond de 15 a 20 euro kosten. Je kan het product krijgen op de webshop en in de winkel.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...