zondag 4 november 2012

Herome Prinsessen Nagellak (cadeau tip!)

Image and video hosting by TinyPic

Sinterklaas komt er weer aan en dat betekent voor de jongere zusjes, neefjes, broertjes en noem maar op; SCHOEN ZETTEN! Stiekem zou ik het nog al te graag ook zelf willen doen, maar helaas pindakaas werkt de Sint bij mij niet meer mee. Wel heeft Herome een geweldig nieuwe nagellak-lijn uitgebracht speciaal voor kleine meisjes die net zulke prachtige gelakte nagels willen hebben als ladies like us! De Prinsessen Nagellak lijn is speciaal gemaakt voor kleine meiden en is dus niet schadelijk.

Image and video hosting by TinyPic

De lakjes zijn gebaseerd op water en zijn dus te verwijderen met water. Voor ons schoonmaak-dozen niet echt ideaal, maar voor kleine kindertjes wel! De lijn bestaat uit 10 verschillende kleuren van stoer blauw tot lieflijk glanzend roze dus voor elke meisje is er wel wat moois. Ik heb vier kleuren die ik graag aan jullie wil laten zien!Van links naar rechts: I am Brave, I am Smart, I am Special en I am Hilarious. 


Image and video hosting by TinyPic

De kleurtjes zijn wel wat streaky en natuurlijk waterig, maar dat is te verwachten. Hierboven heb ik drie laagjes aangebracht en ze dekken dan nog niet helemaal. Voor kinderen van een jaar of 5 maakt dat natuurlijk niet zoveel uit en is het juist leuk dat ze vooral veilige nagellak kunnen dragen!

Dus zoek jij een leuk Sint- of Kerstcadeau voor je nichtje of zusje? Deze flesjes bevat 7ML en kosten 3,95 EUR. Is dat niet een fijne prijs voor Herome? Normaal zijn de lakjes wel prijziger! De lakjes zijn te koop via Herome (klik). Er zijn ook super leuke sets beschikbaar, dus neem zeker een kijkje.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...