maandag 22 juli 2013

NOTD: Herome Peaceful Finland

Image and video hosting by TinyPic

Herome heeft weer een prachtige limited edition collectie voor deze zomer! Dit keer geinspireerd op Finland en het ijzige koele landschap. Ik ben fan en heb bij deze al de eerste nail of the day (notd) voor jullie! Kijk je mee?
Image and video hosting by TinyPic

Ik heb drie kleuren, van links naar rechts: Rovaniemi, Lathi & Mikkeli. Alle drie heel licht, lekker creamy en ideaal als pasteltinten voor deze zomer! Ik heb Mikkeli al opgehad en wauw ik ben fan, wat een prachtige kleur. Hij heeft in combinatie met een ge-wel-dige topcoat (komt binnenkort review van) er ongeveer 4 dagen goed op gezeten. Dat noem ik nog eens kwaliteit!


Image and video hosting by TinyPic


Voor deze gewenste dekking had ik wel drie laagjes nodig. Geen probleem want het resultaat mag er wezen! De kleur lijkt net wit, maar als je goed kijkt zie je dat het heel licht lila is. Ik ben helemaal fan van deze collectie! De andere swatches komen binnenkort ook op de site natuurlijk ;-)

De Herome Peaceful Finland collectie is o.a. te koop bij de Douglas! De lakjes kosten 7,50 per stuk en twee voor 12,50. Dubbel en dwars waard als je het mij vraagt :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...