vrijdag 9 augustus 2013

REVIEW: Vaseline Spray & Go

Image and video hosting by TinyPic

Jullie hebben er al vast op meerdere blogs over gelezen, de Vaseline Spray & Go! Vaseline heeft een nieuw concept op de markt gebruik waarbij de bodylotion in een spray bus zit. Het moet zorgen voor applicatie in een paar seconden en natuurlijk dat het product snel intrekt.
Image and video hosting by TinyPic

Er zijn drie verschillende soorten: Aloe Vera, Essential Moisture & Cocoa Radiant. Met de warme dagen die we de afgelopen weken hebben meegemaakt is een spray-bodylotion ideaal! Als het warm is hoef ik niet een dikke laag bodybutter op die niet zo heel snel intrekt. Ik wil iets wat niet lang duurt om aan te brengen en wat binnen een oogwenk intrekt. Oftewel, de Vaseline Spray & Go waren de uitvinding voor temperaturen boven de 25 graden ;-)


Image and video hosting by TinyPic

                             Image and video hosting by TinyPic

De 'spray-tuut' kan je open draaien en dicht draaien. Handig voor onderweg want anders zit dan misschien je hele toilettas onder de bodylotion. Je kan de bus ook ondersteboven gebruiken en dan werkt ie nog prima. Je houdt de fles ongeveer op 5 a 10 cm afstand en dan sprayen maar. De substantie van de bodylotions is erg licht en mild, ideaal voor de zomer. Je kan de bodylotion ook makkelijk uitsmeren en laat geen vieze plaklaag achter. Zoals ze beloven trekt het product ook snel in en kan je je meteen aankleden!
Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat als je iets te ver weg sprayt de lotion op de vloer terecht kan komen. Dit zorgt voor natte, glibberige vloeren en dit kunnen weer ongelukken veroorzaken! Let dus op als je het bijvoorbeeld in de badkamer gebruikt.

Ik ben fan! De Aloe Vera variant is mijn favoriet van allemaal. De gele is ook erg lekker heel neutraal van geur. Ze zijn allemaal heel mild van geur wat ik erg fijn vind. Een Vaseline Spray & Go kost 6,89 EUR. Voor een bodylotion vrij prijzig, zeker omdat ie vrij gul in gebruik is. Als er eens een actie is of kortingen is het wel echt een aanrader om uit te proberen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...