Pages

donderdag 21 november 2013

PREVIEW: Bobbi Brown Old Hollywood Collection



Bobbi Brown presenteert met de Old Hollywood Collectie de meest chique en glamoureuze Christmas Collection OOIT! De Old Hollywood collectie viert de glitter en glamour van de Amerikaanse, iconische godinnen van het witte doek. Met behulp van de tools uit deze verleidelijke collectie wordt iedere vrouw rode loper-waardig. Check het geweldige promo filmpje hierboven! Echt een kijkje waard.




Image and video hosting by TinyPic

Dé eye-catcher van deze collectie is dit geweldige oogschaduwpalette! Is het geen plaatje? Negen prachtige oogschaduws met verschillende finishes zodat jij jezelf paparazzi-ready kunt maken. De volgende kleuren zitten er in dit palette: Ivory Eye Shadow, Beige Eye Shadow, Gold Sparkle Eye Shadow, Opal Sparkle Eye Shadow, Fog Eye Shadow, Golden Pink Metallic Eye Shadow, Chocolate Bronze Sparkle Eye Shadow, Candlelight Gold Metallic Eye Shadow, Eclipse Eye Shadow.

Er hangt dan ook zeker een paparazzi-prijskaartje aan, want deze schoonheid kost 85EUR. 
Image and video hosting by TinyPic
Om je ooglook af te maken bevat deze collectie ook een zwarter dan zwart eyeliner. Deze stifteyeliner zorgt ervoor dat je een strakke winged eyeliner kunt maken. Deze Ink Liner in Blackest Black kost 25EUR.



Image and video hosting by TinyPic
De Long-wear Cream Shadow Stick is de perfecte basis voor onder de oogschaduw. Niet alleen is deze stick langhoudend, maar geeft ook een prachtige kleur af. Tevens bevat deze collectie een nieuwe kleur namelijk Tuxedo Black. De andere twee (limited edition) kleuren zijn Bronze en 24 Karat. De sticks kosten 31EUR.
Image and video hosting by TinyPic

Deze prachtige lipstick in de kleur Old Hollywood geeft je lippen de luxe die je moet uitstralen met de feestdagen. De gouden huls is een feestje om uit je feestelijke clutch te pakken tijdens een kerstdiner. Do I need to say more? De lipcolor kost 25EUR.



Image and video hosting by TinyPic

Wat een prachtige rode gloss! Deze limited edition Siren Red gloss zorgt ervoor dat je lippen van je gezicht springen. Deze gloss zorgt ervoor dat jouw prachtige glimlach centraal staat. De gloss bevat vitamine E,C en A en ook nog eens verzorgende jojoba olie en avocado olie. Is dat geen spa behandeling voor op je lippen?De gloss kost 24EUR.
Image and video hosting by TinyPic

Er zijn natuurlijk ook meer glossjes! Check deze prachtige shimmerglosses. Mooi op zichzelf, maar ook ontzettend mooi over een lipstick. Candlelight, Rosé and Pure Gold zijn prachtig en zeker een swatch waard! Ook deze glosses kosten 24EUR per stuk.


Image and video hosting by TinyPic
Hoe cute zijn deze lakjes? Deze lakjes zorgen dat je heftige smokey eye of je opvallende rode lip wat in balans komen. De twee creamy lakjes in de kleuren Siren Red and Tuxedo Black zijn perfect voor de sophisticated woman. En de twee glitterlakjes in de kleuren Chrome and Solid Gold zijn perfect voor het feestbeest. De lakjes kosten 19EUR.

Bobbi Brown en ik zijn allebei benieuwd naar jouw ultieme Hollywoodglam momen! Twitter je bericht naar mij (@LOVETHATMAKEUP) met de hashtag #Hollywoodglam en vertel mij jouw glamorous moment.


Ik ben vooral benieuwd naar het prachtige oogschaduwpalette! De lakjes zien er ook super goed uit en ben ook erg benieuwd naar de kwaliteit en de finish. De Old Hollywood collectie is vanaf nu te koop bij de Bijenkorf!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...