donderdag 5 december 2013

#SELFIE als kerstkaart

Image and video hosting by TinyPic

De meeste van jullie zijn lekker Sinterklaas aan het vieren op deze nogal winderige dag. Hoe leuk is het dan niet om toffe foto's te schieten met familie en vrienden? Laat de selfie-queen in je los!

Asics is niet alleen een favoriet sneakermerk van mij, maar heeft ook een toffe actie opgezet voor de feestdagen. Jij kan namelijk samen met jouw vrienden een 'prachtige' selfie maken zoals hierboven. Download de App in de appstore en maak hiermee één selfie of een paar. Wanneer je deze plaatst op Facebook met een pakkende tekst krijg je natuurlijk wel een aantal likes. Heb je 25 likes of meer? Dan maakt Asics voor jou je eigen unieke selfie kerstkaarten. Je kan dit setje ophalen bij een Frontrunner zaak bij jou in de buurt.

En je kan er niet alleen een setje kerstkaarten gratis en voor niets mee krijgen, je maakt namelijk ook kans op een vette prijs! Als jij een gouden kaart vindt dan mag je een paar Asics schoenen uitkiezen. How cool is that? Hoe cool is het om later terug te kijken op het jaar 2013 met een selfie die toen helemaal 'hip' was? HEEL COOL! Doe gezellig mee zou ik zeggen ;)

Wanneer jij meedoet aan deze actie stuur dan een linkje door via Twitter naar mij (@lovethatmakeup). Ik zou het leuk vinden om jullie grappige en originele selfies te zien.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...