donderdag 23 december 2010

Review: Pupa Nail Art KitsImage and video hosting by TinyPic 
Misschien heb je ze al voorbij zien komen op andere blogs, of misschien ook niet. Pupa is met iets nieuws uitgekomen, namelijk de Nail Art Kits. In dit (klik) artikel schreef ik al wat over de Crackling Polish van P2 en daar reageerde jullie massaal op! Hartstikke leuk, maar helaas zijn die nagellakjes niet verkrijgbaar in Nederland. Dit is dus een goed alternatief. Lees verder voor de review.


Ik heb 2 kits, Gold & Rouge en Silver & Black. In een kit komen twee lakjes, een art base en een art top. De art base is een normaal nagellakje, en in deze kits zijn deze glanzend en bevatten de lakjes glitters. De art top is de crackling polish, dus de lak die het gave 'gekraakte' effect geeft.

De nagellak is aan het kraken..


 

Hoe werkt het nou? Je brengt 2 laagjes aan van de Art base (dus de normale nagellak) en wacht totdat deze goed droog is. Daarna breng je 1 laagje Art topcoat aan om het crack effect te krijgen. It is easy!
Op de eerste foto zie je hoe de rode nagellak aan het 'kraken' is, dat is echt heel apart om te zien gebeuren. Je ziet echt de nagellak transformeren op je nagel. Ook is elke nagellak anders qua crack, dus je zult geen identieke nagels hebben.
Ik vind de kleuren combinaties echt super uitgezocht en je kan ook wisselen qua kleuren en nagellak. Natuurlijk kan je de crack-topcoat ook op andere lakjes gebruiken buiten de pupa lakjes.
Ik moet wel zeggen dat crack nagellak snel chipt, dus daar moet je wel rekening mee houden.

Verder is het echt een uniek en het is echt super dat Pupa de eerste crack nagellak in Nederland heeft gebracht.
Een kit kost 11,90 en daarbij krijg je 2 lakjes. Kijk even voor alle verkooppunten op www.pupa.nl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...