zaterdag 2 april 2011

De lente-looks van 2011!

Image and video hosting by TinyPic 

Het is vandaag echt een lente dag! Door het hele land 20 graden, lekker zonnetje en genieten maar. Natuurlijk horen bij deze zonnige dagen weer andere looks dan bij de winterse dagen. In mijn Elle magazine die ik uit Engeland heb meegenomen staan alle lente-looks op een rijtje, en vond het wel zo handig om met jullie te delen.

Image and video hosting by TinyPic 

Bring on the bright lips this season! Felle lippen, vooral met een beetje dewy-effect worden helemaal hot deze zomer. Links zie je de lip-tints van Maxfactor, hier heb ik ook over geschreven (klik). Lipstains worden het helemaal deze zomer en zijn zeker de musthave in de handtas. Ze blijven lang zitten en geven nog eens een gezonde look aan de lippen. Je ziet bij deze stijl ook vooral dunne tot gebleekte wenkbrauwen, felle maar zacht aangebrachte kleuren op het oog en bam-boem-knal lippen!  

Image and video hosting by TinyPic 

Deze stijl is ook wel heel gaaf! Felle lippen en felle ogen. Het enige verschil is, is dat het gebied onder je oog (dus wimperrand) helemaal schoon en clean moet zijn. Felle kleuren op het ooglid en een schone wimperrand onder! In combinatie met de ogen, matte felle lippen and you're the party yourself! 

Image and video hosting by TinyPic 

De pasteltrend komt ook weer helemaal terug. Lichtpaars, lichtroze lila en baby blauw zijn weer helemaal in! Vooral de one-swipe-all-over is hierbij heel erg populair. Gewoon 1 kleur over het hele ooglid aanbrengen (soms wel tot het wenkbrauwbot), geen mascara en zachte lippen en je hebt de perfecte zomerse look. Ook zie je de oranje lipstick weer heel veel voorbij komen in de balen, hier moet je wel fan van zijn en het moet je staan.

Image and video hosting by TinyPic 

Best for last as I may say! De nude look is weer back from nowhere deze zomer. De glanzende huid, rustige ogen en vooral gebronzde wangen zie je overal in tijdschriften. Denk bijvoorbeeld aan een mooie highlighter zoals deze van Catrice (klik) om de accenten in je gezicht naar boven te brengen. Laat de waren jij naar boven komen en je bent een echte fashionista!

Ik ben vooral fan van de laatste look en de allereerste look! Past helemaal bij mij en bij het seizoen.
Wat vind jij het mooist in de zomer qua make-up?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...