zondag 28 augustus 2011

Review: Rimmel Glam' Eyes duo's

                               Image and video hosting by TinyPic 

Ook deze oogschaduws zijn nog onderdeel van de Rimmel London's Colour Collection. Lees hier de review van de lipsticks, blushers.  Vandaag zijn de oogschaduw duo's aan de beurt die zeker een mooi plekje hebben in deze collectie.


Er zijn twee duo's; Soft glam en Bavarian Green. Twee totaal andere duo's, wat erg fijn is want zo kunnen wij ook nog kiezen qua kleurencombinatie. De Glam Eyes oogschaduws komen met een sponsapplicator en een handige beschrijving hoe je het product moet aanbrengen. Dit staat op de achterkant van het doosje.

Image and video hosting by TinyPic 

De oogschaduws zijn een klein beetje poederig, dit kan je ook wel op de foto zien. Verder zijn de oogschaduws goed gepigmenteerd en hebben een prachtige shimmer! Soft Glam lijkt echt heel fel, maar de juiste combinatie en de rest van de make-up rustig is deze kleur helemaal niet zo gewaagd.
De Rimmel Glam Eyes Duo Eyeshadow kost 8,49 EUR en zijn onderdeel van de Colour Collection. No hurry, want de producten maken deel uit van het vast assortiment. Alle producten te koop bij o.a. DA, Kruidvat en Trekpleister.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...