donderdag 24 februari 2011

Favourite NOTD: Januari/FebruariYeah! De eerste Favourite Nail Of The Day in 2011. In deze maandelijkse berichten ga ik mijn favoriete swatches nog even langs om te laten zien dat ik die kleurtjes echt te gek vind! Klik verder voor foto's..Image and video hosting by TinyPic 

Ik heb dit jaar pas 3 NOTD's gepost en dat zijn meteen mijn favoriete! De eerste is het nieuwe lakje van Catrice namelijk; Hip Queens Wear Blue Jeans! Een mooie donkerblauwe kleur met helderblauwe shimmer. Geweldig kleurtje voor de winter, en de shimmer geeft echt de extra boost aan dit speciale lakje.


Image and video hosting by TinyPic

Dan had ik dit jaar ook mijn nail art creaties weer gevonden, remember the zebra-chilly? Deze nailart look heb ik gemaakt met Absulotely Chinchilly! als basis lakje, deze is van Catrice. En dan als striper de matte zwarte striper uit de Essence Berlin collectie. Doordat het matte is op glanzend krijg je een heel gaaf en subtiel effect.

Image and video hosting by TinyPic 

En dan als laatste deze lente-achtige nail art. Als basislakje heb ik KOH meditate gebruikt en op 1 nagel een Cotton Flower gemaakt. Subtiel maar creatief!
Wat is jouw favoriet uit deze drie? En welk kleurtje heb jij het vaakst gedragen dit jaar?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...